Юрген Клоп даде прескоференция преди предстоя мач на Ливърпул срещу Кристъл

...
Юрген Клоп даде прескоференция преди предстоя мач на Ливърпул срещу Кристъл
Коментари Харесай

Клоп: Недопустимо е да допуснеш пет гола като домакин в Шампионската лига

Юрген Клоп даде прескоференция преди предстоя мач на Ливърпул против Кристъл Палас от 25-я кръг на Висшата лига. Мърсисайдци гостуват в Лондон след провалянето, което позволиха на " Анфийлд " с 2:5 от Реал Мадрид в Шампионската лига.

" Нямахме доста време да упражняваме. Недопустимо е да допуснеш пет гола като хазаин в Шампионската лига. Трябва да се променим. Подготвяхме се два дни и през днешния ден също. Дано сме научили верните неща. Не би трябвало да мислим, че трите точки против Палас са обезпечени. Ще бъде в действителност сложен мач, те са доста надарени. Всеки мач от тук насетне е подготовка за Шампионската лига. Ибрахима Конате е тук и е близо, само че имаше единствено две тренировки след дълга травма ", показа Клоп.

" Може да видите момчетата, когато влезнат, че не са към момента в най-хубавия си темп. Визирам Жота и Фирмино. Трябва да създадем промени и ще го създадем. Ясно е, че би трябвало да създадем нещо през лятото, явно е. Можеш да загубиш против Реал Мадрид, само че не доста тимове могат да им основат проблемите, които ние им направихме през първите 20 минути. Това е класа - не го бях виждал от доста време и бях в действителност удовлетворен от това ", добави експертът.

" Изключително значимо е да се класираме за Шампионската лига. Трябват ни точки, с цел да се случи това. Има доста положителни неща, само че не сме постоянни към момента, би трябвало да работим върху това. Моя работа е да направя по този начин, че да ме слушат и да ми имат вяра. Опитвам да оказа помощ на играчите, колкото мога, само че не мога да трансформира обществените мрежи. Трябва да създадем нашите проекти, само че е основано на метода, по който се управлява този клуб, като е друг от другите тимове ", приключи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР